Diensten

“Architects of Digital Transformation”

Daphnis is gepassioneerd over het ontwikkelen van software en het uitvoeren van IT- en softwareprojecten bij klanten.

Door gebruik te maken van onze diensten creëert u een business platform dat jaren vooruit is op uw concurrent en u in staat stelt:

  • Groei van uw business te realiseren door snellere time-to-market van uw diensten en/of producten;
  • Klantenloyaliteit en tevredenheid te verhogen;
  • M.b.v. innovatie business processen volledig te optimaliseren en zelfs te vernieuwen;
  • Operationele processen verder te automatiseren en complexiteit te verlagen, daarmee efficiënter platformen te beheren.

Zie de secties hiernaast voor meer informatie…

Daphnis neemt de regie van automatiseringsprojecten, stelt zich op als singe point of contact naar leveranciers. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het end-to-end projectresultaat.

Hiermee bieden we “eenheid in verscheidenheid” en maken efficiëntere business processen.

Snellere time-to-market tegen lagere kosten.

Daphnis werkt alleen met gecertificeerde en ervaren projectmanagers die het klappen van de zweep kennen en voor projectresultaat zorgen dat on-time, binnen budget en conform productscope wordt geleverd.

M.b.v. Microsoft HoloLens2 ontwikkelen we specifiek voor uw industrie een business case en proof of concept om business processen te optimaliseren, een efficiënter (nieuw) proces te creëren en daarmee een concurrentievoordeel te kunnen bieden.

Daphnis levert verschillende professional services door gecertificeerd en ervaren personeel zoals:

  • projectmanagers om tijdig en binnen budget uw projecten af te ronden;
  • business- en/of informatieanalisten om business processen te analyseren en te optimaliseren, nieuwe business platformen te ontwikkelen in bijv. Azure of AWS of hybride cloud-omgevingen;
  • software ontwikkelaars om m.b.v. de nieuwste technieken veilige, snelle en gestructureerde business processen te automatiseren;
  • gespecialiseerde software ontwikkelaars om Hololens applicaties (Mixed Reality) te ontwikkelen.

In samenwerking met ons zusterbedrijf Flex4NL kunnen we op basis van het daar opgebouwde netwerk snel en efficient verschillende IT profielen leveren binnen uw project of als onderdeel van reguliere software-ontwikkeling en/of beheer.